Astazi (pentru ca este trecut de 12 noaptea) este ziua lui Cristi, sa ne traiasca mult si bine; are 35 de ani, e barbat independent – asa cum isi doreste si viseaza sa fie de 35 de ani incoace.
I-am facut tort. Am luat reteta de la Doamna aceasta, Amalia, http://amalia-mylife.blogspot.com/2009/03/tort-cu-lapte.html (merci!), arata biiine in poza. Am pus in crema, in loc de zahar, gris, pentru ca becul din bucataria noastra este ars de vreo luna si pe intuneric nu am observat ca grisul nu este zahar, ci este gris. Mi-am dat seama doar cand faceam glazura si ma pregateam sa pun in ea zahar, aaa pardon – gris. Mai bine mai tarziu decat niciodata.
Am murdarit in cinstea tortului in cinstea lui Cristi cel putin vreo 7 oale, cca 5 linguri, vreo 2 lingurite, macar doua cani, cateva cutite si furculite, nu mai zic de tavi, podeaua, toate mesele … what a mess!
Apoi, dupa ce am facut haos in bucatarie, am inceput sa fac o paine. Care s-a lipit de fundul tavii in care am copt-o, asa ca am scos-o fara fund, deci aveam o paine … fara fund.
Maine (adica azi) fac o pizza.
Am reusit sa spal maldarul de vase si mesele, mai imi pastrez si pentru dimineata cate ceva de sters sa nu ma plictisesc de ziua sotului.
La multi ani, dragul meu, sper sa-ti fie bun tortul!
07.02.2010 22:52
tortul a fost foarte bun, dar cam prea dulce, probabil ca de la gris i se trage!! cred ca este minunat la cafeaua fara zahar:)
painea fara fund a fost fooaaarte buna, devorata toata de meseni
Cristi a muncit toata ziua, a facut naveta intre birou si invitati, acum ca au plecat invitatii se poate dedica in liniste muncii. Saracul. Nu ca ar vrea.