imputiti

fac abstractie de casa noastra care de obicei este in haos, dar de data aceasta parca se intrece pe sine – duminica seara ne-am intors de la munte si luni nu am revenit acasa decat la 12 noaptea, marti de dimineata ruxacii inca zaceau aruncati in mijlocul camerei, cu diverse lucruri atarnand pe jumatate afara din ei, s-a adaugat si geanta Sarei, plus toate lucrurile, hainele, jucariile care de obicei stau razvratite pe la noi pe scaune, paturi, podele …oriunde.
fac abstractie si de firma unde incepand de la usa te intampina lopetile de zapada (inca), maturi si farase, carucioarele si masinile sarei, cutii de server, jucarii, chiar si crema mea de maini pe primul birou, floarea pe moarte …
si incep sa ma umplu de ura doar din curte, mergand spre poarta, pisicile s-au cacat all over, cat imi plac mie pisicile de mult, astea un depasit limita cacarii, in curand le voi ura din toata inima, imputitele!
la poarta mizerie crunta, probabil niste imputiti nu au nimerit cosul de gunoi de pe stalpul din fata portii si au aruncat o sama de gunoaie pe jos – imputitii! probabil ca trebuia sa le adun eu, dar asta insemna sa ma intorc cu Sara in curte, sa gasesc pe cineva sa stea cu ea, sa ma duc sa imi iau manusi si sac, sa adun gunoaiele sa ma intorc sa ma spal pe maini. Si era deja ora 2 si eu nu iesisem inca in parc cu Sara, era pacat de bunatate de soare sa se iroseasca, asa ca am renuntat la spiritul civic.
m-am indreptat spre bulevard unde, la coltul strazii, prietenii mei vechi de la Volksbank si-au parcat cacaturile de masini pe sapte randuri, pana in mijlocul strazii, de data aceasta nu le-a ajuns trotuarul – un trotuar, le-a trebuit si soseaua si trotuarul celalalt, unde zace in continuare masina Matiz cu inscriptia Volksbank, cu rotile desumflate de atata zacut! pe care trebuiau sa o caseze in decembrie trecut …Imputitii!
merg spre parc, plin de cacat care mai proaspat, care mai trecut prin zapezi si ape, Sara ocoleste, Sara staaaai pe loc ca e un cacat. Caca? Puuu! Imputitii!
in parcul Ciurea dintre blocuri, nisipul este plin de cacat, n-ai unde sa sapi o groapa unde sa cada baba, 3 secunde nu am fost atenta si Sara sapa o groapa intr-un cacat. Imputitii!

acum imi vine sa scriu o injuratura, da’ ma abtin!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *