fara solutii

Un articol din evz zice asa:

Rafturile magazinelor din Capitală ascund boli grave

„Autoritatile, fara solutii
[…]  În urma controalelor derulate în 2009 s-a constatat că multe firme nu respectă normele sanitar-veterinare pentru depozitarea alimentelor şi nici pe cele de igienă privind întreţinerea lăzilor frigorifice. […] ”

Cu ceva ani in urma, am fost la magazinul XXL din Bucuresti, undeva pe Fundeni, colt cu Pantelimon; acum cred ca se numeste Penny Market. De atunci n-am mai fost in Bucuresti la acest magazin, doar la Penny Market-ul din Sibiu, care se pare ca este unul dintre magazinele decente.
Cel din Bucuresti, asa cum l-am vazut eu atunci, demult, era alimentat doar cu produse foarte ieftine, care mai de care mai ieftine. Nu stiu cat de bune erau calitativ, dar am luat de acolo un gratar de gradina cu 3 lei pe care l-am folosit ceva timp cu succes.
Ei, si cum ne plimbam noi agale printre rafturi, ne sare in cale un soricel, se uita la noi, noi la el, el fuge, noi ramanem … stupefiati. Eu, cetatean responsabil, ma duc la o tanti cu ecuson care se invartea pe acolo pe acolo si o anunt, asa, in soapta, sa nu auda tot clientul, ca am vazut un soarece in magazin. La care ea, relaxata, in gura mare: Aaaa, da, sunt soareci, pai nu avem ce sa le facem! Am ramas cu stupefactia mea si m-am intrebat daca de pisici or fi auzit?!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *