revelion 2011

De mult nu am mai stat treaza toata noaptea de revelion! Dar de data aceasta am tras o petrecere pe cinste -pan’ la 2 cu „batranii”, la Mamaia, dupa 2 cu „tineretul”, in deal.  Tineretul, nu-i vorba, cam adormit la ora 2, dar Alex si Gelu au salvat situatia, au baut si au urlat pana la rasarit, ba chiar si dupa. Alex s-a si cacat toata noaptea – dimineata aveam la usa un sac plin de pampersi folositi, despre Gelu nu am informatii; desi, hm, la un moment dat bantuia prin casa in chiloti. Daca Gelu a dansat si a urlat impreuna cu Metallica sau Iron Maiden dati la maxim, Alex a urlat cu oricine, orice, dat el la maxim. Iar de baut, nu va povestesc despre Gelu care cu siguranta si-a dres vocea cu ceva tarii, ci despre Alex, care a baut toata noaptea, cand de la san, cand direct din sticla si din nou si din nou … ca ma tenta sa-i ofer si lui o vodka, poate poate i-a o pauza de lapte! Sau poate omuletul astepta sa-l duc sa socializeze cu Gelu, sa se imprieteneasca si sa urle impreuna!

Dimineata s-a cam asternut tacerea, noroc ca boxa urcata la etaj intre dormitoare a cedat nervos si a refuzat sa cante mai departe impreuna cu Gelu.

Si gata, Gelu a parasit campul de lupta, a plecat acasa, lasandu-ne doar cu competitia – Alex, care nu s-a facut de ras nici in noptile urmatoare, ci a tinut petrecerea 3 zile si 3 nopti, asa cum ii sade bine romanului!

happy new year

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

One thought on “revelion 2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *