de mâine, adio hernie!

mâine mă taie; m-am decis la chirurgii de la Colentina (chirurgii de la Colentina???!!!) sper să fi făcut alegerea bună! de haioși sunt haioși, spune tata că sunt și buni profesioniști, dacă totul merge bine, am dat lovitura! (mă rog să fie așa!)
se uită doctorii la mine, îmi sucesc piciorul la spate, mă apasă, mă trag – nu te doare? nu mă doare! dar ce oare? se uită la RMN: moaaamă ce ai aici, ditamai hernia, asta nu se dă jos decât cu cuțitul!!! noroc că mai schioapăt nițeluș când merg și că piciorul drept este mai subțire decât cel stâng, că altfel nu m-ar crede că-i RMN-ul meu (dar dacă nu e?) Doctorul îmi ciufulește părul, zic de ce îmi faceți așa? că așa se face cam când e de rău! îmi e și mie milă de tine! îmi zice. Doctori veseli, se întâlnesc pe coridor, tata, neurologul si chirurgul și încă un doctor, încep să zică bancuri, un moș vine la primărie, vrea să divorțeze, dar câți ani ai tataie? păi 107! și nevasta? 103. și voi acu v-ați găsit să divorțați? păi taică, am așteptat să moară copii, să nu îi supărăm!

deci, mâine mă taie … din nou! să fiu tăiată echilibrat, ca o balanță ce mă aflu; și pe burtă și pe spate!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

One thought on “de mâine, adio hernie!

  1. Simpatici doctorii…. si bancul imi place, dar are si o continuare: -da de ce vrei tataie sa divortezi, ai gasi pe alta? pai da! si cati ani are? pai 109

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *