Romania in actiune:

Agitatie mare pe strazi si internet, fericirea televiziunilor care de mult nu au mai avut atata fan pentru tavaleala; se-mparte lumea de cand cu viata asta grea: protestatarii, huliganii, pretiosii mai presus de proteste si huliganisme, ultrasii, clasa politica, opozitia si puterea, indiferentii, jandarmii, eu. Imi cer iertare daca pe unii dintre voi i-am omis.
Se „delimiteaza” unii de altii, le e scarba de actiunile celorlalti, le e lehamite, nu agreeaza, ii sustin, se dezic, se contrazic, manipuleaza, declara, declama, reclama, profita, bla bla blaaa …. Un curcubeu de doleante, de la paine la cultura, de la spitale la droguri, torte pe stadioane si libertate, democratie pentru unii, socialism pentru altii, mai mult Salam, mai mult rock, jos Basescu ii uneste; oarecum.
Moment propice pentru promovare; iata cat de buni oratori sunt ei, cat de bine scriu blogarii (uite si la mine!), ce fotografii artistice au facut sau cat de fotogenici sunt, cat de culti, cat de curajosi, cat de indignati, cat de pretiosi, cat de cat, acolo, fiecare. Mai ales in contrast cu cei rai, cei violenti, cei indiferenti, cei lenesi, cei fara de speranta care suntem.
Jos PDL, RPD, USL, PSD, KKMK, UDMR, UNPR, ORCN, TVR, SPP, SSS ETC!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

2 thoughts on “Romania in actiune:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *