ce am mai citit prin ziare:

Locotentul care crede ca este act de curaj sa faca o nebunie si apoi se mira ca este sanctionat. Dar, il inteleg, il urmareste o masina neagra si salvarea noastra sta in dictatura militara.

Dar mai fain este cum Ponta si Antonescu au propus organizatiilor neguvernamentale o colaborare: hai sustineti-ne voi, ca noi va finantam ONGurile din banii prostilor astia din piata; chiar si a celor care protesteaza din fotolii.

Mi-o placut mult de Basescu ca el nu isi paraseste nava in pericol. Nu! Moare cu noi de gat si tot nu ne lasa nesalvati! Uraa!!!

Si una si mai tare: o sa avem statuie a lui Rainier de Monaco (nu stiti cine e? nu-i nimic!) de 1 milion de lei (NOI!!), in fata Circului. Pentru ca „Proiectul unui monument de for public dedicat prinţului Rainier al III-lea de Monaco este urmarea iniţiativei întreprinse la nivel guvernamental, prin Hotărârea de Guvern nr. 649 din 22 iunie 2011, şi a celei de la nivel  municipal, prin Hotărrea Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 152 din 27 iulie 2011”. Aaa, asaaa, am inteles. (vezi detalii Romania Libera). Eu sper ca e o gluma proasta.

Ultima pe seara asta, ca mi-e somn: vesnica mirare iernatica a romanilor de pe toate treptele sociale – cine e de vina de haosul de pe sosele, odata cu venirea ninsorii? Poate Dumnezeu, ca el ne-a trimis-o!

Ba inca una, chit ca nu-i din ziare, e din magazin online: „After shave FEROCE: Lotiune after shave solida, unisex, care are o actiune de calmare si prevenire a iritatiilor. Este ideala si ca lotiune solida multifunctionala, pentru intreaga familie. Potrivita pentru bebelusi, inca de la nastere.” Banuiesc ca pentru bebelusii nascuti mult dupa termen.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *