ping pong la Targoviste

Nu e tocmai un oras minunat pe la periferie, dar avantajul este ca marginile sunt la o aruncatura de bat de centru: Targoviste. Am fost cu Sara la o plimbare, de pe la o astfel de margine pana la Turnul Chindiei. A fost destul de impresionata pentru cei 3 ani si jumate ai ei: i-a povestit lui Taica-sau ca a vazut sala de bal si turnul care avea o scara ca si in Frumoasa adormita si ca era cam vechi pe acolo si ca a mancat sandwich si ca a facut pipi. Trebuie sa precizez ca toaleta de la Turn era absolut impresionanta, mai ales dupa ce am incercat sa folosim toaleta de la Scoala nr. 13 care era si ea absolut impresionanta, dar in directia gresita.
Sara a fost grozava: m-a uimit cat a putut sa umble in ziua aceea, cat de intelegatoare a fost, cum a urcat tot turnul ala in care eu scosesem limba de un cot (mai greu a fost cu coboratul, a trebuit sa cobor tot turnul cu spatele ca sa o pot tine de manute si de vorba); inainte de turn am fost la Zoo, iar drumul de la Scoala la Cetate si inapoi a fost perpedes.
Cristi a jucat ping pong in sala de sport inghetata si intunecoasa a Scolii nr 13, unde cei 200 de tenismeni si insotitorii lor aveau la dispozitie o singura toaleta ULTRA-JEGOASA.

ZOO Targoviste:
mica mica, darapanata vai de mama ei, cu destul de multe animale, in special cateva „modele”din care nu am vazut la Bucuresti, oameni placuti la intrare, WC-uri „ecologice” cu usile intepenite in apa inghetata, la iesire; ce nu se vede in poze, dar am vazut cu ochiul liber sunt mini-cangurii, o leoaica pe care am zarit-o din departare si Lussie – hipopotamita, nascuta in ’82 in DE si importata in ’84 la RO; ce nu se vede in poze, nu am vazut nici noi, dar cred ca erau pe acolo: ursii si lupii.

Turnul si Cetatea:

Siii … ping pong!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *