Ikea – asa nu

Mos Craciun le-a adus covorase pruncilor, ca sa poata sa faca plaja pe jos in miezul iernii, in orice colt de casa vor ei. Mos Craciun a gresit si a luat de la Ikea covorase de cacat, care dupa 2 luni de utilizare au inceput sa se dezintegreaza si sa umple casa de bubuieti de plastic de pe fundul lor. Imi pare rau ca Mos Craciun nu mi-a lasat si bonul de la covorasele de cacat dezintegrant, ca sa le duc inapoi la Ikea, sa se spele cu ele pe cap.
NU cumparati VITAMINER BIL sau VITAMINER HJÄRTA ca sunt ieftine da proaste:

LE: Ikea le-a luat inapoi fara sa comenteze. Nu am nici eu comentarii la serviciile IKEA. Merci.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

6 thoughts on “Ikea – asa nu

  • le-am dat email si le-am zis ca-s de cacat, intr-un limbaj de doamna
   chestia e ca, dupa standardele marilor companii, faptul ca se dezintegreaza e un pericol pt sanatate si poti sa ii dai si in judecata daca pustiul tau mananca asa ceva …
   sa vedem ce zic ei

   • Sunt curios daca raspund.. de obicei astia mai mari au sistem de calitate – si tin cont de reclamatii.. Macar intri intr-o statistica – chiar daca nu te ajuta cu nimic.. (anul asta am avut 300 de reclamatii – asta inseamna 0.3 % din totalul clientilor … ne incadram in target-ul de 1% pe care ni l-am propus, vai ce fericiti suntem ca avem calitate! ). Asa fac si eu aici – chiar daca am nonconformitati – ies bine la raport :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *