Intel versus leustean

si cum dormeam eu obosita se facea ca procesoarele Intel facute din carne de miel nu sunt compatibile cu verziturile – in mod special cu leusteanul, iar daca le mananci in aceasta combinatie poti chiar sa mori otravit, cu toate ca atatea generatii care au mancat ciorba de miel-Intel cu leustean nu au patit nimic, decat daca au bagat in ei pana si-au depasit volumul burtilor.
asa ca Cristi m-a intrebat de unde stiu eu atatea si cand am zis ca site-ul Dell este sursa intelepciunii mele, m-a rugat sa ii arat, sa se uite si el, ca ar fi o sansa sa nu fi inteles eu bine, cine stie?
si cand sa caut pe site-ul lui Dell informatia, incep sa ma gandesc dupa ce cuvinte ar fi bine sa dau un search mai eficient; ar fi sa caut „compatibilitate procesor – leustean” … cum doamne iarta-ma sa caut leustean pe site-ul lui Dell, mai bine caut „compatibilitate miel”, ptiu, nici asta nu e compatibil cu site-ul lui Dell, deci cum sa caut?
si tot cautand eu cautarea protrivita, ma tot trezeam si leusteanul era din ce in ce mai evident ca nu este compatibil cu site-ul Dell!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *