primele minute la gradinita

Am fost prima zi la gradinita 16, Luminita. Eu si cu Sara – lesinate de emotie, Doamna educatoare – foarte draguta – atat cat am putut sa ne cunoastem in 15 minute. Nu aveam voie mai mult caci nu ne lasa Dna Asistenta, deoarece nu aveam analizele toate aduse. Mai era un singur baietel venit la gradinita.
Sara a stat bosumflata si nu a vrut sa vorbeasca sau sa intre, dar deoadata, ascultand povestirile Doamnei despre jucariile si papusile din dulap, a acceptat si a intrat in clasa, si-a dat jos ruxacul, pulloverul si a inceput sa se joace cu Doamna si cu baietelul. A venit la mine si mi-a spus sa ma duc sa ii iau analizele si sa o las pe ea acolo sa se joace pana cand ma intorc. Intre timp a mai aparut o fetita si evident, Doamna Educatoare s-a dus sa o intampine. Aici Sara s-a bosumflat din nou si nu a mai vrut sa intre, nici macar sa isi ia lucrurile. Pana la urma am reusit sa le recuperam si sa plecam.
Din pacate nu o pot duce inca pentru ca nu am facut analizele la timp. Si nu sunt de acord cu stresatul copilului fara motiv – caci asta a reprezentat pentru Sara (dar si pentru noi!) luatul din gat a unei mostre pentru exudatul faringian! Sper sa avem totul de luni incolo si sa continuam cu emotiile la gradinita.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *