vacs de wax, un fleac de ceara!

Mi-am luat crema de ghete pentru fire de par albe, dai pe par cu vacs din asta si nu se mai vede ca ai par grizonat la 37 de ani.

„Culoarea aplicata pe par ramane fixata, neexistand riscul patarii hainelor” si „… va ramane pe par pana la prima spalare”. Nu se ia singura pe haine, dar daca atingi cu maneca sau pui capul pe perna – asta e! ai manjit cu maclaivas tot ce-ai atins; inclusiv degetele, apoi fața si asa mai departe!
In rest, ii faina, la lumina camerei. La pletele mele albe e greu de aplicat pe toata lungimea firului de par, fara sa ma manjesc din cap pana in picioare, dar daca ai par vopsit si ocazional vrei sa acoperi radacinile, as zice ca e de-a dreptul o inventie … OK; nu stiu cum se vede la lumina clara a unei zile insorite, dar probabil ca daca vrei sa mergi in club si sa te dai de 31 de ani (sugi burta, te pudrezi bine si iti pui blugii mulati si sutienul cu push-up-pop-up) sau sa arati bine la o piesa de teatru cu lumina difuza, merge chestia- chiar ca unsa! (Ai grija sa nu te scarpini pe unde stii ca ai fire albe si eventual ulterior sa te atingi pe frunte si obraji sau sa il dezmierzi pe amantul cu care tocmai ai iesit in club. Aaa, si nici el sa nu te mangaie pe tine pe crestet!) Blond, saten deschis si inchis, roscat deschis si inchis, negru – 6 culori de wax pentru orice culoare de par – ar merita incercate niste combinatii, dar nu-i chiar foarte ieftina jucaria ca sa imi permit sa imi iau doar ca sa ma joc de-a baba-punk.
Crema este plina de ingredinte naturale si sanatoase, s-ar putea sa mearga si mancata in caz de nevoie: Ceara naturala de Candelilla, Ceara naturala de Carnauba, Ceara naturala de albine, Parafina lichida, TiO2, NU contine amoniac, paraben sau resorcinol.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *