Sidiu 2012

Desi ma tot plang ca nu ma plimb nicaieri niciodata niciunpic, in luna noiembrie am dat lovitura si am facut excursii pe ici – pe colo, scurte dar de succes.

Am ajuns, in sfarsit, si la Sibiu – Sidiu – sa ocupam, cu mic cu mare, casa verilor nostri Alex cel mare si Oana, care mai nou – de vreo 2 ani – sunt nasii Alexandrului nostru. Alexandru cel mic a fost topit dupa masinile lui Cristi cel mic – statea cu cate 10 masini in brate, le hranea, le culca, le iubea; Sara isi dorea o sora mai mare ca si vara-sa Nora; Cristi mic si-ar fi dorit si un frate ca si Alex, dar nu ar fi dat-o pe Nora la schimb; numai despre Nora nu stim ce era in capsorul ei blond cu ochi albastri. In concluzie, copii se pare ca s-au simtit bine unii cu altii; nu stim parintii carora le-am luat camera si patul (foarte bun pat, a propos) pentru cele 4 zile zile cat am stat la Sidiu.
Vremea cam rece – de inceput de noiembrie si copiii nostri cu muci si tuse nu prea ne-au dat liber la plimbari serioase, dar pana la livada am ajuns si am capatat 2 saci cu mere nemaipomenit de gustoase :). Inca mai rontaim din ele – bune bune bune mere!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *