rau ma dor ochii ma dor de lumina stelelor… la la laaa

Am scris aici juma de pagina plina de ura impotriva blogarilor si jurnalistilor frustrati, obsceni si mahalagii, cum ar fi vestitii Badea, Zoso, Pitipoanca etc ascultati si adulati de o multime de alti frustrati, iubitori de obscen barfe si mahalagisme.
(Da, e drept ca Badea are curajul sa zica, printre porcarii si cu limbajul lui de fundu cartierului si cate un mare adevar, Pitipoanca chiar are dreptate sa se revolte impotriva prostului gust si pitiponcismului (??) mioritic, cine stie ce motive serioase are Zoso sa fie suparat pe toate si toti. Dar asta nu ii face sa luceasca! Da cine sunt eu sa dau cu parerea, poate chiar sunt ceea ce ei cred ca sunt?!)

Ei bine, si scrisesem si scrisesem aici, a venit Sara, a apasat o tasta si a disparut totul. Soarta a hotarat ca nu sunt eu cea chemata sa scoata adevarul despre blogosfera romaneasca la lumina!

Un tip care scrie foarte haios – Dono.ro; pacat de gramada de comentatori care vin sa isi bea cafeaua si sa socializeze sub pretextul ca ar comenta cele scrise de el, imi lasa un gust amar dupa placerea de a ii savura scriiturile. Un tip care stoarce o gramada de umor din cea mai banala chestie care ti se poate intampla la butic, pe strada sau poate acasa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *