7 februarie

Daca e 7 februarie, e ziua lui Cristi. La multi ani dragă soțule!

Asa ca am chemat rudele care mai sunt prin Bucuresti si au venit rudele care au mai putut sa vina. Unii in sesiune, altii cu rubeola si in sesiune, unii doar cu febra de origine necunoscuta, unii inzapeziti, altii pur si simplu raciti; si iaca-asa am ramas aproape fara musafiri. Si Sara care isi luase rochie de petrecere si astepta de 2 zile musafiri… Aseara la 12 noaptea, Sara nu dormea si ii spun: acum e ziua lui tata, iar Sarei i s-a intins un zambet pana la urechi si a zis: si acum vin musafirii?

Cu ocazia aniversarii zilei de nastere, Cristi a fost calarit de copii sai toata seara.
Bine ca suntem putini, o sa ne ajunga tortul! Mama este pana acum primul si singurul nostru musafir.
Tortul este facut de mine si de Sara. A fost foarte mandra de harnicia ei asa ca a povestit la toata lumea ca ea m-a ajutat la tort! Si a mancat pe masura efortului depus. La ora 11 noaptea: – Mama, imi e cam foame! – Ce sa iti dau de mancare? – As manca niste toort! Iar cand o bagam in pat: – Mama, cand mancam tort? – Pai ai mancat deja! – Da, da a mai ramas o bucatica, pe aia cand o mancam?

Alex cred ca numara lumanarile si nu ii iesea la socoteala varsta lui taica-sau!

Sara ne-a prezentat si un balet, daca tot am cantat la multi ani!

Si ultimii musafiri, la picnic pe canapea:

Una peste alta a fost o petrecere reusita :)! Sara a dansat, a cantat iepuras dragalas pentru fiecare persoana care intra in casa. Tortul se pare ca a fost bun caci a fost halit rapid. Alex fericit ca a mancat de toate. Cristi? Nu stiu, ma duc acum sa aflu si parerea lui!

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

One thought on “7 februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *