sinistratii la caldura

Cum vine catastrofa naturala peste romani, cum iese in fata aceeasivesnica problema: trageti voi baieti pentru noi, ca noi suntem obositi de atata vaitat:

„Mihai Răzvan Ungureanu s-a declarat nemulţumit de faptul că militarii deszăpezesc drumurile, în timp ce localnicii „stau în casă la căldură”.

„Cu primarii mai e o problemă aici şi nu mă feresc s-o spun public. E inadmisibil să treci pe străzile unei localităţi din România şi să-i vezi pe militari cum desfundă drumurile în timp ce beneficiarii direcţi, care sunt şi concetăţenii noştri, stau în casă la căldură şi asta se întâmplă şi la inundaţii şi la nămeţi. Nu se poate aşa cea, nu putem plăti lenea la nesfârşit. E lipsă de respect pentru cei care stau stau în frig 24 de ore din 24 să dea drumul la salvări, să desfunde drumurile, să rezolve situaţiile de urgenţă, nu se poate aşa ceva”, a spus Ungureanu.”
de pe www.realitatea.net

later edit
sa nu uitam de oile lui Becali pe care doreste sa le salveze dar nu are cu cine, desi are 1000 de lopeti si 40 de seturi caciula+fular+manusi; a trebuit sa vina cu Ultrasii ca sa ii scoata din zapada pe berbeci! din dragoste pentru semenii lui!  (sursa: de prin ziare adunate)
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *